Nuffnangs Ads

Monday, August 9, 2010

| Getting Older and Older - HaiyaK |

6 August 2010 - My Birthday... 24 Years OLD OK!

Thanks for the birtday wishes guys....BILLIONS THANKS! Especially for my Beloved MAMA & ABAH, early in the morning Jumaat tuh dorang called...hahaha sure dorang maseh teringat time2 dorang dpt anak bongsu. Seb bek ada hasil...hahahaha...
Many thanks MAMA & ABAH, love you soo much!

Tenciu juga nak ucapkan pada Kekaseh hati ku..MOHD SHAZNI ZAINI susah payah kejotkan aku dr mimpi indah (tido) pada 5.August jam 9:45 malam...pas tu bawak aku makan sepesel kat FULL HOUSE AMPANG...alo lo lo..boypen aku nu nmpk je Giant,tp dlm hati ada Garden tau...Tenciu juga pada pezent2 yang telah diberikan..paling tak tahan Pesent Es Krem Walls Selection...due kotak lak tuh.Mmg sengaja nak Nana Poncet lagi an?Btw tenciu so much.

Pada Rakan sepejabat yang ku kasehi..CHACHA, YAYAH, PIJA, ATON dan pasangan memasing yang telah meraikan harijadi ku dan pija..wahhh melayu sngt!terima kasih bnyk diucapkan...sngt terharu dgn tindakan kalian. Tp sedih sbb ANIN tak pat hadir sama pada hari kejadian. Really appreciate it dear!Hadiah korang tuh telah selamat aku rasmikanya pada hari kejadian..Yesh Yesh!best wo...suam2 je kaki aku...

To all my old frends aka bestfriend..HANINI, AIN, ERNI, TPAH DAN SHY dan lain2 tenciu for the wish walaupon tak dpt clebrate mcm zaman kite sekolah dolo. pada aku wish korang pon dah memadai...

To my Beloved Siblings PEYA and AYIE...Thanks for the gathering and makan time..AYIE AND JAI tenciu sbb mengenjoykan aku pada malam ituew....HRC...after Puasa we come to Youuuu...walaupon Busan, lagu sume stok arkib je dorang asek dok spining, tp tatap HRC juga yang AKU AYIE AND JAI terjah. Mayb crowd die best kot...lately friendly...best juga lah...TUAKKKKK!

Thanks again for doing what you guys did, you'r kind beyond belief, You'r help and caring calmed me down and gave me soothing relief.

Nadhirah Mohammad Zainal


p/s: huwa.....mama....rindu nye kat MAMA....

2 comments:

sha a.s said...

happy birthday dear!

Alynn said...

hahahaa...aku cm kene bespid la yunk!!!detz y tak dapek poyi....