Nuffnangs Ads

Wednesday, October 20, 2010

BerHibOr SeJenak BersamA Rakan BERGOSEP!

minggu neh, aku rasa mcm sunyi nanat kat opes...teok jam kat telepon dan pon bertukar pada 10:00 AM...tp telepon oopes aku sunyi je...nak call hp mcm tak terdaya lak, sbb takot mengganggu....duduk diam lagi..jup2 bos pangel...aduh baru nak msg trus batal kan hasrat tuh....patah balik kat tempat, teok jam kat telepon balik..dengan harapan yang amat tinggi..aduh tak ada no 7183 muncol di telepon ku ituew...aduh aduh..sunyi lagi...

cuba kalu die wujud waktu ini....tak yah tunggu jam 10:00 AM lah aku ckp...kdang2 kan, jam 8:30 AM (time tuh aku tak sempat laboh buntot lagi kat seat) die dah memeriahkan suasana gituew...
chacha: NANA..... apa gosep ari neh???cepat cepat...
NANA: (tersenyum tanda memahami) harus ada cha...ha ko tahu cha......
* tanda nya sesi bergosep dah pon bermula......
tp minggu ne aku rasa mcm sepi je..... bkn tak ramai kwan gosep kat opes nih...tp cara penyampaian minah ni sowang sepecel sikit...
tuh lah cha...na dah ckp dr awal lagi kan..sebelum apa2 terjadik, cha kene turun kan ilmu bergosep tuh pada ATON nan YAYAH...kasi katam habes...jawapan pasti minggu nih..."minggu ku yang tak PANAS!"
owh tidak!

"nana, nana are there? nak gosep tak? " - rindu nye tag line nih cha oiii

5 comments:

Qees said...

ha sila la turunkan ilmu-ilmu korang tu kt aku...
aku masih budak yg bru belajar akan gosep2 ini...
korang boleh la...
nana...sila tubuhkan kelas bergosip ya...

Nadhirah Mohammad Zainal said...

aduh tak kelas lah aton...ko tuh cara bergosep tuh mmg dah wujud dah..tp leng-Gok bergosep tuh kene asah kasi tajam dari cidah...

Qees said...

adeh...aku ny x gheti nk copy & paste apa yg org wat dowh...atetetete...

Devilish-shasha said...

adoi...nyampah aku nak ajar dia gosep na oii... aku ajar bhse melayu, dia xpaham... xtak aku nak ajar gosep lam tamil...

Qees said...

woit cha..ko kan..tetiba timbul nyampah nk ajo aku kan...
mak aku ckp x bek woo kalau x turunkan ilmu...
tp ko terror ke bahasa tamil cha?