Nuffnangs Ads

Monday, October 25, 2010

Buat Engkau yang Mudah Lupa!

Entri khas aku dedicated kat Engkau yang mudah Lupa...ye kau lupa kau pernah berkwn dgn kami SEMUA, then Engkau berak kat kami Semua, lastttt sekali Engkau lupe nak basuh Berak engkau tuh...Engkau tinggalkan Tahi Tahi Engkau merata pada kami SEMUA. tp hade kami SEMUA kesah...

iye Kami SEMUA tak pernah kesah...tp mmg best tahi tahi yang ENGKAU tinggal kan ituew kan, nyata terlampau buruk rupanya dan bau nya sngt busuk seperti ENGKAU!

boleh ENGKAU tnye kenapa lagi kan?

tp paling sngt menarik! kami SEMUA suka Engkau lupa untuk mengilap kasi kilat pada Tahi Tahi ko tuh...sbb tuh je lah bukti siapa Engkau sebenarnya!

kau tak perlu beza kan siapa kami SEMUA, dan siapa Engkau sebenar. Ye kami SEMUA tahu kami SEMUA amat sosial nak dibandingkan dgn rakan2 ko yang konon2 TIP TOP TUH (nan hado kan sekarang?)

pasti - rakan2 ko sekarang tak ada sorang pon tahu siapa Engkau sebenarnya sebelum INI! tak perlu aib kan buruk org lain PADAHAL KAU LAGI BURUK DARI KAMI SEMUA!

aku berharap Engkau tahu ku tuju kan khas Buat Engkau! yeeee Engkau yang Mudah LUPA!

6 comments:

Qees said...

Sangat dalam maksodnyew...
siapa watak ENGKAU tu nana..???
ishhh busuk ke weh..amek taik tu p tempek kt muka dia...
atetetetettetetet...
huh ko pandai berlakon sunggoh ya...
ANNOUNCEMENT : ATON MEMANG SOCIAL (dng bangganya bgtaw smbil kembang lobang idong)TAPI ATON BERAK KT JAMBAN TAW...

Nadhirah Mohammad Zainal said...

hahahhaha..aku bace komen ko mmg tak leh nak menaip ko tahu tak???mcm siak je...ye aku tahu, ko mampu bayo toilet RM0.20 utk berak...tp tak semampu lagi kan nak bayo toilet RM2.00 kat klcc???kan??

Qees said...

nana..
aku ny berak x sederas dan sebusuk ENGKAU tu..watpe aku nk bayo RM2.00 nk buang hasil2 tue...mak xde duik la siah tp mak xde la nk p berak kt org pastu tinggal...yakssss...rm0.20 tu pon pk 69 kali nk bayo ke idak...sian mak nyah...nk beli kasut pon xde duik...

Nadhirah Mohammad Zainal said...

hahahah...ala babe takat kasot murah2 model cikai jd model kasot tuh tak perlu lah babe ko nak bercerita...hahahahha...ye lah ko harga mampu tok beli kasot Encik LV je kan...tuh pon kire murah sngt kan...

Nadhirah Mohammad Zainal said...
This comment has been removed by the author.
Devilish-shasha said...

ape main tahi je korg ni??? keji u olls